БЕЗОПЛАТНЕ
ЕКЗ від НСЗУ

ГАРЯЧА ЛІНІЯ
0 800 351 491

БЕЗОПЛАТНЕ
ЕКЗ від НСЗУ

ГАРЯЧА ЛІНІЯ
0 800 351 491

Перспективи людей, що народилися завдяки ЕКЗ

Picture of IVMED Експерт
IVMED Експерт

Численні дослідження здоров’я населення, які проводилися в Австралії, показали, що австралійці, які зобов’язані своїм народженням застосування допоміжних репродуктивних технологій, так само здорові, як і люди, зачаті природним шляхом.

Дослідження, проведене Дитячим науково-дослідним інститутом Мердока спільно з професором Хадсонского інституту Робом Мак Лахланом і його співробітниками, являє собою найбільший в історії порівняльний аналіз стану здоров’я дорослих, зачатих за допомогою ДРТ, і дорослих, зачатих без медичного втручання.

У дослідженні взяли участь 193 особи у віці від 22 до 35 років, які народилися завдяки ДРТ. Вчені виявили, що в порівнянні з контрольною групою у них відсутні ознаки підвищеного ризику серцево-судинних захворювань, діабету, затримок росту, проблем з дихальною системою.

Цікаво, що у дорослих, які народилися завдяки використанню допоміжної репродуктивної технології ЕКЗ, показники якості життя виявилися вище, ніж у контрольної групи. Вони були більш впевнені в своїх фінансових можливостях, безпеці, були більш задоволені умовами проживання, ніж контрольна група.

Поділитися статею: 

Записатись на консультацію:

Ваше ім'я *
Телефон *
Email

Більше статей:

Запишіться на консультацію, ми передзвонимо вам та уточнимо деталі

Ваше ім'я *
Телефон *
Email

Записатись на консультацію

Ваше ім'я *
Телефон *
Email
Залиште контактні дані, і ми скоро зв'яжемось з вами!
Ваше ім'я *
Телефон *
Email