БЕЗОПЛАТНЕ
ЕКЗ від НСЗУ

ГАРЯЧА ЛІНІЯ
0 800 351 491

БЕЗОПЛАТНЕ
ЕКЗ від НСЗУ

ГАРЯЧА ЛІНІЯ
0 800 351 491

Новий підхід до відбору сперматозоїдів для ЕКЗ

Picture of IVMED Експерт
IVMED Експерт

Біотехнологічна компанія Ohana Biosciences (Кембридж, штат Массачусетс) зосередилася на методах підвищення результативності ЕКЗ за рахунок попередньої підготовки сперми чоловіків. Крім того, працюючи з чоловічими репродуктивними клітинами ex vivo, компанія планує знайти способи запобігання таких ускладнень вагітності, як викидень, передчасні пологи, прееклампсія і гестаційний діабет.

Дослідники створили спеціальні набори для сортування сперматозоїдів з метою відсіювання репродуктивних клітин з пошкодженою ДНК. Для відбору сперматозоїдів використовуються методи клітинного профілювання, секвенування і візуалізації.

«Наші вчені розробили найбільшу в світі базу даних секвенованих сперматозоїдів, щоб зрозуміти біологію сперматозоїдів і те, як ми можемо вплинути на фертильність і запліднення, а також результати ЕКЗ для здоров’я жінок і народжених дітей», — зазначає Амбер Зальцман, президент і головний виконавчий директор Ohana Biosciences.

Зараз компанія проводить рандомізоване контрольоване дослідження спеціального набору для підготовки сперми серед учасників програм ЕКЗ з 6 клінік планування сім’ї в США. Компанія Ohana Biosciences планує запуск виробництва своїх нових наборів для підготовки сперми на 2021 рік.

Поділитися статею: 

Записатись на консультацію:

Ваше ім'я *
Телефон *
Email

Більше статей:

Запишіться на консультацію, ми передзвонимо вам та уточнимо деталі

Ваше ім'я *
Телефон *
Email

Записатись на консультацію

Ваше ім'я *
Телефон *
Email
Залиште контактні дані, і ми скоро зв'яжемось з вами!
Ваше ім'я *
Телефон *
Email