БЕЗОПЛАТНЕ
ЕКЗ від НСЗУ

ГАРЯЧА ЛІНІЯ
0 800 351 491

БЕЗОПЛАТНЕ
ЕКЗ від НСЗУ

ГАРЯЧА ЛІНІЯ
0 800 351 491

III Міжнародний конгрес ICART2021

Picture of IVMED Експерт
IVMED Експерт

Запрошуємо  до участі у III Міжнародному конгресі ICART2021 «IVF ІННОВАЦІЇ. Фокус на штучний інтелект та прогресивні технології». Конгрес буде цікавим репродуктологам, ембріологам, агентствам. 

Організатори заходу — клініка репродуктивної медицини «Айвімед» та міжнародний банк донорів яйцеклітин Ovogene Donor Bank.

Конгрес відбудеться 9-10 жовтня у Києві у конференц-залі готелю Hyatt Regency. Також передбачена участь у заході у онлайн-форматі.

Конгрес ICART2021 присвячений особливостям та перевагам використання штучного інтелекту у репродуктивній медицині та ембріології. З доповідями виступлять 20 спікерів з усього світу, у тому числі з Великобританії, Греції, Бразилії, Китаю, Туреччини, Угорщини, Ізраїлю, Аргентини, Швеції, Ірландії, США, Іспанії, Італії та України.

Основна увага буде приділена питанням донорства яйцеклітин, у тому числі стратегії підготовки донорів для банків яйцеклітин, транспортуванню донорських яйцеклітин, клінічному управлінню і адмініструванню міжнародного банку яйцеклітин, генетичному скринінгу носія для донора яйцеклітин, впливу імунологічних факторів на якість яйцеклітин тощо.

Будуть розглянуті такі теми, як молекулярне визначення та покращення якості яйцеклітин, тестування сприйнятливості ендометрію (ERA map), неінвазивне PGT, преімплантаційне генетичне тестування (останні досягнення в репродуктивній медицині), зміни в законодавстві щодо регулювання допоміжних репродуктивних технологій та інші.

Лише учасники Конгресу матимуть змогу прийняти участь у  першому в Україні воркшопі — Meiotic Spindle Transfer!

Будемо раді бачити вас серед гостей Конгресу!

На Вас очікують змістовна наукова програма, цікаві дискусії та неформальний нетворкінг!

Реєстрація для участі у Конгресі здійснюється на офіційному сайті: https://www.icartcongress.org.ua/uk

Поділитися статею: 

Записатись на консультацію:

Ваше ім'я *
Телефон *
Email

Більше статей:

Запишіться на консультацію, ми передзвонимо вам та уточнимо деталі

Ваше ім'я *
Телефон *
Email

Записатись на консультацію

Ваше ім'я *
Телефон *
Email
Залиште контактні дані, і ми скоро зв'яжемось з вами!
Ваше ім'я *
Телефон *
Email